© 2023 by Closet Confidential. Proudly created with Wix.com

March 11, 2019

February 8, 2019

February 2, 2019

January 4, 2019

November 25, 2018

Please reload

RECENT POSTS: 

FOLLOW us:
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Beauty priprema za vjenčanje

November 5, 2018

Pozdrav curkeeee!

 

Evo stiže prvi post iz niza postova o vjenčanju! Yay!

Jako je puno pitanja o svemu pa bih Vam željela zahvaliti na strpljenju :)

 

Danas ću pisati o “beauty” pripremama koje svaka od nas obavlja; neke curke to u zadnji čas, neke mjesecima ranije, a meni je trebalo točno 3 mjeseca! Krajem srpnja sam bila stigla iz Australije i tada sam pocela sa svime. Dio sam zapravo obavila u Australiji i tamo započela sa pravilnom prehranom i treninzima svaki dan.

Prehrana se sastojala najviše od proteina. Izbjegavala sam šećer i ugljikohidrate tako da sam najčešće jela salate s mesom (piletina) ili ribom (tuna). Pila sam preko 2L vodne dnevno i ubacila zeleni čaj za doručak. Bitno je da jedete manje obroke 5-6 puta dnevno. Tako Vam metabolizam bolje funkcionira i imate vece šanse da izgubite višak kilograma! Ja sam uspjela izgubiti 7kg i 4cm u obujmu svake noge tj. butine. To je zapravo i bio moj cilj - vise noge nego ista drugo iz razloga sto sam imala kombinezon kao sto ste već i vidjele i ljepse je stajao na “tanje” noge. Inače se ne zamaram previše s time i mislim da svatko treba težiti za “zdravim” a ne “lijepim”; ali vjencanje je bilo izvanredni slucaj pa sam malo popustila hehe. Sto se treninga tice vise sam radila sa svojom težinom tijela i izbjegavala preteške utege. Puno sam radila cardia i TRX-a.

A ako želite točnu prehranu i treninge pišem Vam posebno o tome! Samo pisiteee tko je za :)

 

 

Sada kada smo na brzinu prošli “fit” dio prelazimo na dio koji sam odradila u Beauty Centru Božica!

Prvo da uopće pohvalim sve curke koje tamo rade i sami salon koji je i vise nego odličan. Od usluge do aparata i proizvoda koji se tamo koriste!

U mom slučaju radili smo najviše na koži lica i smanjenju obujma na području butina, kao i na smanjenju celulita :)

 

Pa počnimo od kože lica:

Cilj nam je bio hranjenje i čišćenje kože kako bi ona izgledala svježe i nahranjeno jer nisam htjela previše šminke.

 

Tretmani koje smo radili su: Čišćenje lica, mikrodermoabrazija, zračni tretman s kisikom i Coaxmed SKIN TITE.

Zašto vise tretmana a ne jedan? Iz razloga sto je koži potrebna raznolikost i svaki od ovih tretmana nadograđuje jedan drugoga.

 

Krenuli smo s čišćenjem lica i tako odcepili pore i očistili te pripremili kožu za sljedeći tretman koji je bio mikrodermoabrazija. S njom smo postigli regeneraciju kože sto znaci da smo smanjili pore, djelovali na male bore i ožiljke. Ona je najbolja u kombinaciji s kisikom tako da smo nakon nje odradili zračni tretman s kisikom.

Ako niste znali kisik je najvažniji element u borbi s borama i prevenciji od istih zato sto je bitan nutrijent za kolagen i elastin, a bez ta dva nutrijenta koža nije zategnuta i “svježa”. Iskreno kisik mi je najdraži tretman bio iz razloga sto se rezultat vidi odmah nakon tretmana i koža je cuuudo!

I kao točka na I bio je “Coaxmed SKIN TITE” s kojim smo dobili onaj završni “sjaj” na koži. Kako funkcionira? Coaxmed je najnoviji aparat na tržištu koji se koristi u vise svrha (o tome ću malo poslije). To je 3D radiofrekvecija koja ulazi u dermis, mikroiglice otvaraju kožu te aktivan sastojak ulazi dublje u kožu i stimulira prirodnu proizvodnju kolagena i elastina. Skin Tite je odlican za prevecnciju od bora, zatezanje kože, pomlađivanje, liječenje akni te smanjenje pora i ožiljaka.

 

 

Uz to sve sam jako pazila na proizvode koje koristim za njegu lica iz razloga sto ako ste toliko uložile u kozmetičara i aparate je potrebno imati i pravilnu kućnu njegu. To Vam je isto kao kada idete u teretanu i ubijate se u treningu a doma opet jedete junk food; otprilike hehe.

Koristila sam od Diego Dalla Palme kremu za područje oko očiju i hidratantnu kremu za lice - linija proizvoda se zove “ICON TIME” i možete ih kupiti na web shopu - www.daljepoti.hr

 

O licu sam Vam sve rekla pa prelazimo na noge i celulit!

Cilj nam je bio (kao sto sam već gore navela) smanjenje celulita i obujma na području butina. Uspjeli smo skinuti 4cm na svakoj nozi a celulit je jedva bio vidljiv! Neću lagati da smo sve skinuli iz razloga sto je celulit jako teško skinuti do kraja a i 3 mjeseca je dosta kratko razdoblje za takvo nešto.

 

Tretmani koje smo radili su: Limfna drenaža, COOLSHAPE - zaleđivanja masnoće i COAXMED DUESHAPE.

 

S limfnim drenažom postiže se ravnoteža tekućina u organizmu. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.

 

COOLSHAPE je hlađenje tkiva. Masno tkivo se na odabranim mjestima zamrzne na točno određenoj temperaturi. Za to vrijeme masne stanice se kristaliziraju i raspadaju, potom se postupno izlučuju iz organizma sljedećih nekoliko tjedana. Masne stanice su vrlo osjetljive na hladnoću. Vakumski aplikator uzrokuje povećani krvni tlak u odabranom području, stoga klijent ne osjeća hladnoću. Metoda je u potpunosti bezbolna.

 

 

COAXMED DUESHAPE je kombinacija diodnog lasera, cryo i ritmičkog vakuma. Dobitna kombinacija sa tri različite tehnologije. Tretman je bezbolan, učinkovit i siguran. Pruža iznimnu ugodu koja se opisuje kao vruća dubinska masaža tijela na početku tretmana u sredini tretmana se radi Vasculaser koji daje iznimni osjećaj ugode linfna drenaža i osjećaj hlađenja. Coaxmed je  jedinstveni ultrazvučni tretman koji razbija membrane masnih stanica, masne stanice se uništavaju, ispuštajući masne kiseline i trigliceride. Naime, ovaj tretman djeluje na uzroke – razbija membranu masnih stanica i oslobađa njihov sadržaj, dok kod celulita razbija vezivna vlakna što je osnova u uklanjanju celulita. S obzirom na činjenicu da ultrazvuk daje nezamjenljive rezultate u terapiji skidanja celulita i masnih nakupina, Coaxmed pravi je izbor za rješavanje ovih problema. Rezultati vidljivi nakon prvog tretmana dok je za najbolje rezultate potrebno napraviti minimalno 5 tretmana.

 

 

Eto to je to od tretmana za tijelo!

 

Otišla sam 3 puta na solarij s mjeračem; mjeri Vam stupanj pigmenata u kozi i prema tome određuje jačinu lampi i duljinu sunčanja - mrak stvar!

 

 

Kosu sam također sredila u Božici i mogu Vam reci da sam i s time zadovoljna! Prelazak u platinum blonde je zahtjevan proces a cure su ga odradile i vise nego savršeno!

Kosu smo uljepšale sa tretmanom za hranjenje kose i tretmanom “Split Ender” koji ne skraćuje dužinu kose! Dada, dobro ste pročitale; skida suhe vrhove a ne dira dužinu kose!

 

 

Eto i sada kada sam se toliko napisala vrijeme je da odmorim a Vi mi uzivajte! Pišite mi na Instagram pitanja ako ih imate u vezi svega ovoga a sljedeći post ide uskoro.

 

Puse velike i družimo se na mom Instagramu - @fashfitlifestyle <3

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

follow petra

follow joseph