© 2023 by Closet Confidential. Proudly created with Wix.com

March 11, 2019

February 8, 2019

February 2, 2019

January 4, 2019

November 25, 2018

Please reload

RECENT POSTS: 

FOLLOW us:
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

#JPkonyit wedding pt.1

January 4, 2019

Pozdrav svimaaaa!

 

Danas pišem o prvom djelu #JPkonyit vjencanja 🥂

 

 1.10.2018. se odvilo JPKONYIT civilno vjencanje. Odabrali smo hotel “Amabilis” u Crikvenici koji nas je privukao radi pogleda i modernog izgleda. Unutra je sve bijelo i moderno uređeno; sobe su s pogledom na more i svaka ima bijeli namještaj. Vrlo je čisto i bili smo prezadovoljni sobom. Spa je također predivan a imaju i unutarnji bazen. Restoran je jedan od ljepših (ako ne i najljepši) koji smo vidjeli. Pogled je predivan i najljepše je za vrijeme zalaska sunca; o hrani da ne pričam. Vrhunska kvaliteta, okusi izvanredni i porcije su taman. Izbor vina je također odličan; sva vrhunska Hrvatska vina možete pronaći u Amabilis-u i uživati u pogledu sa svojim najbližima.

 

 

Pitali ste zašto dva vjencanja? Zato smo imamo obitelji na dvije strane svijeta i zato sto se teško ovako svi skupimo na jednom mjestu , pa je ovo bila savršena prilika da prvo proslavimo sa svojim najdražima pa nakon toga napravimo pravu zabavu sa svima :)

 

Sam obred vjencanja smo obavili vani s pogledom na more s matičarkom. Ana Maria Bočak je slikala pa bacite oko kako je sve izgledalo ... 

 

 

Sto se tice odjeće i outfita; Petra je nosila “Francis Zagreb” custom made šešir , custom made haljinu sa Swarovskim kristalima i Jimmy Choo štikle. Josip je nosio Zara odjelo i košulju; i custom made “Bočak Cipele”.

 

Šminkala sam se sama a frizure nije ni bilo radi ovog predivnog šešira hehe.

 

 

Uglavnom, to bi bilo to. Ukratko sam Vam sve opisala i nadam se da Vam se svidjelo... Pišite mi na Instagram sto mislite.

 

Pusa od nas, 

Josip & Petra

Please reload

follow petra

follow joseph