© 2023 by Closet Confidential. Proudly created with Wix.com

March 11, 2019

February 8, 2019

February 2, 2019

January 4, 2019

November 25, 2018

Please reload

RECENT POSTS: 

FOLLOW us:
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

#JPkonyit wedding - spremanje

February 20, 2019

 

Pozdrav dragi ljudi!

 

Danas pocinjemo s postovima o vjencanju i za pocetak cemo pisati o spremanju na dan vjencanja. Kako, gdje, kada i s kim?

 

Kao sto ste vidjeli u nasem videu s vjencanja spremali smo se odvojeno.

Noc prije smo iznajmili stan za cure u centru Zagreba i kucu za decke. Zadnju noc smo proveli odvojeno i ujutro se spremali odvojeno.

 

Petra i cure su bile u stanu gdje su ujutro zajedno doruckovale, sminkale se, slikale i uzivale. Petru je sminkala draga prijateljica i jedna od djeverusa Jelena Peric a kosu su joj radile curke iz "Beauty centra Bozica." Ogrtace koje su nosile su bili s web shop-a "Fashionnova" a baloni sa slika s web shop-a "Paper Confetti."  

Petra je nosila rucno radenu vjencanicu/kombinezon poznatog dizajnera Borisa Kargotica "Demode Couture" , Sophia Webster stikle od barsuna sa rucno postavljanim swarovski kristalima i mini veo brenda "Perlet."

Slikala ih je Senja Vild.

 

 

 

Josip se takoder spremao sa svojim deckima ali u drugoj kuci. Oni su se zabavljali uz tamburase i Josipovu najuzu obitelj. JOsipovo odjelo je rucno radeno a cipele su Christian Louboutin. Kosu su mu takoder sredivale cure iz "Bozice" iako ju je on rascupao do crkve jer zasto ne haha, to je Josip...

Josipa i decke je slikala Dora Barker.

 

 

Nakon spremanja smo se uputili u crkvu. Tako je, preskocili smo "kupljenje" mlade i odlucili smo da ipak zelimo da se vidimo prvi puta kada je Petra hodala prema oltaru u crkvi. Tako da su decki iz kuce krenuli s autima u koloni a cure su s limuzinom do crkve.

 

E to je bas slika koja je dokaz gdje i kako je Josip unistio frizuru haha; a slika s curama je bila zadnja slika prije nego je Petra krenula prema oltaru! Tako je sve krenulo a u sljedecem postu vam pisemo sve o crkvi i ostatku kako se sve odvijalo.

 

Do tada se druzimo na Instagram - Josip (@joeykonyit) & Petra (@fashfitlifestyle).

 

Pusa velika svima! xxx

 

Please reload

follow petra

follow joseph