© 2023 by Closet Confidential. Proudly created with Wix.com

March 11, 2019

February 8, 2019

February 2, 2019

January 4, 2019

November 25, 2018

Please reload

RECENT POSTS: 

FOLLOW us:
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

#JPkonyit wedding - obred vjencanja i slikanje

February 22, 2019

 

Pozdrav svima!

 

Kao sto smo i obecali danas stize jos jedan post o nasem vjencanju :) Ovog puta s vise detalja o samom obredu vjencanja i o slikanju.

 

...Nakon sto smo se spremili odvojeno i preskocili tradicionalno "kupljenje" mlade, nasli smo se u crkvi. Josip je s deckima dosao u koloni a cure su s limuzinom dosle pred crkvu "Bezgrijesna Srca Marijina." 

Josip je Petru vidio prvi puta kada je hodala prema oltaru s tatom dok je ZsaZsa pjevala live izvedbu pjesme "Sve u meni se budi."

U crkvi smo imali cijelu misu i bas nam je drago da smo tako napravili prvenstveno sto je vjencanje bilo u nedjelju (7.10.2018) pa smo imali i nedjeljnu misu. Takoder nam je bilo drago da smo imali cijelu misu zbog toga sto su nam dosli obitelj i prijatelji sa dvije strane svijeta pa smo tako i htjeli da svecenik da svakome blagoslov.

 

Sto se tice vjencanih prstena; oni su bili iz Prahir zlatarne i bili smo preeeezadovoljni. Prstene takoder nismo imali iste jer Josip voli jedan stil a Petra drugi pa smo se odlucili tako i napraviti a osoblje u Prahiru je bilo divno i susretljivo te su nam svaku nasu zelju i zeljicu ostvarili!

 

 

 

Nakon crvenog vjencanja smo se zajedno s kumovima uputili na slikanje dok smo ostatku ljudi iznajmili bus i osigurali im prijevoz do prekrasnog "Caffe bar-a Gymnasium" u muzeju Mimara gdje ih je docekao catering i pice.

 

 

Dok su gosti uzivali u Mimari mi smo se slikali na nasim najdrazim mjestima u Zagrebu! Slikala nas je Senja Vild a po gradu smo se vozili s limuzinom zvanom "Excalibur"; retro limuzina koja nas je oborila kada som ju vidjeli :)

 

Slikali smo se kod Zagrebacke katedrale, kod crkve sv. Marka i ispred muzeja Mimare. Sto se slika tice htjeli smo sto manje kompliciranja i voznje a ujedino smo htjeli imati najljepsa i nama najznacajnija  mjesta u Zagrebu zabiljezena na nas najvazniji dan.

 

 

 Nakon slikanja kod muzeja Mimare svi smo se skupili (gosti s busom a mi i kumovi s limuzinom) i krenuli prema mjestu gdje se dogodio najveci party IKAD ! Da, dobro! ste procitali - IKAD! hehe

... A o tome pisemo u sljedecem postu! Do tada uzivajte u nasem videu s vjencanja i zapratite nas na Instagramu : 

 

Josip : @joeykonyit

Petra : @fashfitlifestyle

 

VOLIMO VAS! 

#JPkonyit

 

Please reload

follow petra

follow joseph