© 2023 by Closet Confidential. Proudly created with Wix.com

March 11, 2019

February 8, 2019

February 2, 2019

January 4, 2019

November 25, 2018

Please reload

RECENT POSTS: 

FOLLOW us:
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

#JPkonyit wedding - partyyyy

February 26, 2019

 

Dobrodosli nazaaaad :)

 

Danas je zadnji post s JPkonyit vjencanja i danas pricamo o proslavi! O dekoracijama, hrani, odabiru benda, pjesama i svim ostalim detaljima o kojima ste postavljali pitanja.

 

Kao sto smo napisali u prijasnjem postu; nakon crkve mi i kumovi smo otisli na slikanje a goste smo busom poslali u caffe bar "Gymnasium" koji se nalazi u muzeju Mimara gdje ih je docekala fina hrana. Nakon slikanja pokupili smo goste i krenuli prema mjestu gdje smo dooobro proslavili :)

 

Vjerojatno ste do sada primjetili ali mjesto gdje smo proslavili je bilo - u sumi! Doslovno , u sumi. Imali smo proziran sator u sredini sume koji je imao prozirni krov i kroz koji smo vidjeli nebo i imali najljepsi pogled ikada. Kada je pao mrak upalile su se lampice na krovu i svuda oko nas na drvecu i bilo je bas romanticno. 

 

Uz to, iznajmili smo bijeli drveni gin sank sa svim picem i svim sastojcima za gin te s dva konobara iz " Gunpowder Gin Croatia ." Van satora smo imali hladno predjelo na velikom stolu ukrasenom s puno zelenila. Vani se takoder nalazila ljuljacka za mladu skupinu i velika metalna slova s lampicama u nasem hashtagu - #JPkonyit.

 

 

U satoru se nalazilo 8 dugih stolova za goste i 1 za nas i kumove. Dekoracije je Petra osmislila sama a njena teta koja je cvjecarka je sve ostvarila. Tema je bila zlatno-bijela s puno zelenila. Na stolovima su bili zlatni svjecnjaci, zlatni pribor za jelo i stakleni podtanjuri sa zlatnim biserima na rubu. Na stolivima su takoder bili buketi koji su se sastojali od nekoliko vrsta cvijeca. Na nasem stolu su uz cvjece po stolu bile i krletke, retro svjecnjaci, cvijet pamuka i staklene jabuke s cvijecem unutra. Iza nas se nalazila kostrukcija puuuna slajera, hortenzija, pamuka i zelenja na kojoj je bio okvir s nasim hashtagom.

Stolci su bili "Tiffany" u zlatnoj boji. Uz konstukciju koja je bila iz naseg stola imali smo jos jednu veliku iznad podija na kojoj je visilo bijelo cvijece te nekoliko manjih konsturkcija iznad svakog stola na kojima je bilo puno zelenila i bijelog cvijeca. Zadnja konstrukcija je bila pozadina za slike prepuna pampas trave i bijelih detalja. Nazalost nju smo totalno zaboravili koristiti jer smo se svi toliko zanijeli i zabava je bila toliko dobra da smo se najmanje slikali hehe. Pored te konstrukcije je bio stol s darovima i zahvalnicama.

 

 

 

Sto se tice zahvalnica, Petra ih je sama radila. Bile su personalizirane Nutelle, peronalizirani sampanjci i peronalizirani Tic-Tac bomboni.

 

 

Glazba je bila nas zajednicki odabir i presretni smo sa svime sto smo uspjeli iskombinirati. Imali smo DJ-a Marko EmBee koji inace svira na RnB Confusionu a bend je bio Majin posto smo se odlucili za Maju Suput. Uz njim prvi ples namje otpjevala nasa draga prijateljica Lana Jurcevic a vodio je Dalibor Petko, bas kao i na zarukama :)

 

 

Slatki stol i torta su bili iz Magnolie a hrana je bila ooodlicna!

 

 

Sto se prijevoza tice bus je odradio posao do mjesta a za nazad smo odlucili imati 4 taksista koja su uvijek bila ispred satora i vozila ljude doma.

 

To su vam uglavnom detalji za koje ste najvise pitali. O samoj proslavi bi mogli pisati satima i danima koliko nam je bilo dobro! Svi smo se isplesali, najeli, druzili; bas je bio dan iz snova!

 

Rucak je sljedeci dan bio opet u muzeju Mimara gdje smo se druzili i prosli kroz sve dozivljaje s vjencanja.

 

Imali smo dvije fotografkinje a to su Senja Vild i Dora Barker te dva snimatelja: Petar Puljiz i Marijan Jurevic.

 

Ponovno vam stavljamo link videa da pogledate koliko je bilo dobro i nadamo se da smo vam barem malo pomogli u organizaciji ako se i vama blizi TAJ dan. Neka vam bude dobar kao i nama i hvala vam na podrsci i ljubavi koju smo dobili od vas svih! Najvise bi se zahvalili svojim najblizima, obiteljima i prijateljima na svakom trenutku koji su proveli s nama i sto su bili uz nas na nas najveci dan i bili nasa podrska u svemu.

 

HVALA VAM I VOLIMO VAS! 

Vasi #JPkonyit

 

Instagram:

Petra (@fashfitlifestyle)

Josip (@joeykonyit)

Please reload

follow petra

follow joseph